Gereedschapmaker / Toolmaker m/v

Locatie: Boxtel

Industry : Plastics

Startdatum: asap

Fulltime, standplaats Boxtel

De functie

Het doel van de functie is het uitvoeren van operationele automatisatieprojecten die er lopen binnen onze vestiging in Boxtel. Dit houdt in dat je bezig zal zijn met het uitvoeren van de automatisaties, onderhoud van het domein doet, besturing van onze spuitgietmachines, enz.

Het is een zeer allround functie want je bent betrokken bij alle facetten van techniek.

Dit doe je samen met je collega’s van maintenance en engineering waarbij je je projecten uittekent, bouwt en implementeert in onze productielijnen.

Jouw profiel

Onze locaties in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Mexico en China en vormen tezamen de Rompagroup. Gezamenlijk vervullen zij een centrale rol in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Onze organisatie heeft de technologie, kennis en ervaring in huis om uiterst verfijnde producten te maken. Producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van onze klanten. Wij hebben het vermogen om hoogwaardige processen, stempels en matrijzen te ontwerpen en te ontwikkelen zodat kunststofspuitgietproducten, MIM (Metal Injection Molding)-producten, stansdelen en gemechaniseerde assemblage met een precisiekarakter voor onze klanten op een snelle en doelmatige wijze kunnen worden geproduceerd.

Rompagroup is gecertificeerd overeenkomstig de TS 16949 en ISO 14001 standaard.

Voor onze Toolshop zijn wij op zoek naar een ervaren:

Gereedschapmaker / Toolmaker m/v

De functie

De Toolshop vervaardigt matrijzen en stempels en maakt deze productierijp. Tevens ondersteunt de Toolshop de productieafdelingen in Boxtel, Mexico en Tsjechië zodat de gereedschappen goed onderhouden blijven en zonodig reparaties worden uitgevoerd. De Gereedschapmaker is een belangrijke schakel in ons productieproces. Jouw werkwijze is nauwkeurig, pragmatisch en oplossingsgericht.

De werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het samenbouwen van onderdelen tot een (zeer) complex gereedschap volgens tekening, waarbij een diversiteit aan bewerkingen voorkomt.
 • Zelfstandig demonteren, schoonmaken, repareren en monteren van (zeer) complexe gereedschappen.
 • Monteren en onderhouden van hotrunnersystemen.
 • Ondersteunen bij projecten van andere locaties.
 • Je borgt de kwaliteit van de gereedschappen.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een technisch MBO diploma.
 • Aantoonbare affiniteit en ruime ervaring met het samenbouwen en onderhouden van matrijzen en hotrunnersystemen.
 • Je hebt ervaring met conventionele bewerkingen zoals frezen, slijpen en boren .
 • Je bent gericht op de juiste kwaliteit met een goede output.
 • Je bent klant-, team- en organisatiegericht.
 • Je bent bereid om projectmatig aan de slag te gaan bij andere vestigingen waarbij je gefaciliteerd wordt.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Een uitdagende fulltime functie binnen een technisch hoogwaardige organisatie die continue wil verbeteren. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Onze kennismaking

Ben jij de Gereedschapmaker met oog voor het eindproduct, mail dan jouw sollicitatie, met cv en referenties, naar afdeling HR, mailadres [email protected]. Als je vragen hebt over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Bert Witlox, Manager Toolshop, telefoonnummer 0411 – 661263. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.rompagroup.com.

Een psychologische test en assessment kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.