CAD/CAM Werkvoorbereider M/V

Fulltime

Locatie Boxtel

Rompa Group

Onze locaties in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Mexico en China en vormen tezamen de Rompagroup. Gezamenlijk vervullen zij een centrale rol in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Onze organisatie heeft de technologie, kennis en ervaring in huis om uiterst verfijnde producten te maken. Producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van onze klanten. Wij hebben het vermogen om hoogwaardige processen, stempels en matrijzen te ontwerpen en te ontwikkelen zodat kunststofspuitgietproducten, MIM (Metal Injection Molding)-producten, stansdelen en gemechaniseerde assemblage met een precisiekarakter voor onze klanten op een snelle en doelmatige wijze kunnen worden geproduceerd. Rompagroup is gecertificeerd overeenkomstig de TS 16949 en ISO 14001 standaard.

De functie

Als CAD/CAM Werkvoorbereider zorg je ervoor dat, door het maken van programma’s voor CNC gestuurde machines, er een schakel ontstaat voor het direct verwerken van gegevens van tekeningen en/of Cad-files. Je maakt en beheert de programma’s voor de CNCmachines die onder jouw aansturing vallen. Ook ontwerp je vonkelectrodes, deze vertaal je hierna naar CNC programma’s. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de machine-operators. Je rapporteert rechtstreeks aan de Toolshop Manager.

Jouw profiel

Afgeronde MBO opleiding in een technische richting, aangevuld met machinegebonden cursussen
  • Ervaring met CNC-machines;
  • Bekendheid met 2D en 3D tekenprogramma’s;
  • Affiniteit met zink- en draadvonken is een pré;
  • Nauwkeurigheid en detailgericht;
  • Zelfstandig;
  • Conceptueel en analytisch vermogen;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Een boeiende fulltime functie met veel ruimte voor eigen inbreng binnen een technisch hoogwaardige organisatie die volop in beweging is. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Onze kennismaking

Ga jij voor het beste resultaat, stuur dan jouw sollicitatie met CV en referenties naar de HR afdeling van RompaGroup, Postbus 31, 5280 AA Boxtel, via: [email protected] Als je vragen hebt over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Bert Witlox, Toolshop Manager, T 0411 661 258.